KARIERA

Burimet njerëzore janë faktor kyç për zhvillim dhe sukses të mëtutjeshëm. Ne kërkojmë kuadro të motivuar, njerëz të shkolluar të cilët do të marin njohuri të reja dhe do të kontribojnë me njohuritë e tyre tek ne.

CV tuaj mund ti dërgoni përmes e-mail në: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Joomlarulit.com